Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перший погляд на новий Range Rover Evoque

На спеціальному заході, який проходив у місті Лондон, що у Великобританії, британський автовиробник презентував нове покоління успішного преміум кроссовера на ім҆ я Range Rover Evoque. Європейські продажі новачка стартують вже весною 2019 року з базовою ціною від 40 тисяч євро. Свіжий дизайн та оновлені технічні характеристики дають надію, що Evoque матиме не меньш успішний старт ніж попередник.

Друге покоління популярного маленького позашляховика Land Rover отримує сучасну платформу з можливістю використання гібридної технології. Зовнішність нового Evoque максимальна схожа з старшими моделями Land Rover, особливо з Velar. На презентації ми дізналися, що у Evoque більше не буде тридверного кузова, але ця новина не сильно розчарувала, адже практичний п҆ ятидверний позашляховик користувався більшою популярністю. Екстер҆ єр британського кроссовера вражає індивідуальністю та характерними рисами попередника, водночас ми побачили нову світлодіодну оптику та технологічні елементи, такі як ручки дверей. Брутальності образу також додають величезні 20-ти або 21-дюймові колеса.

Найбільш суттєвими виявилися зміни в технічному плані, за інформацією виробника, і Evoque - це перша модель Jaguar - Land Rover, яка базується на новій преміальній універсальній архітектурі. Нова платформа значно розширить виробництво електрофікованих модифікацій нового Evoque, який отримає 48-ми вольтову систему та літійіонний акумулятор на 8Агод. Електрична установка зможе генерувати до 100 Нм крутного моменту, який в свою чергу зможе економити близько 6% пального на кожні 100 км пробігу. Під капотом нового Evoque може бути встановлено декілька варіантів бензинових та дизельних двигунів. Всі мотори виявилися 4-циліндровими, бензинові 2 літрові на 200,250 або 300 к.с. та дизелі на 150,180 або 240 к.с. На вибір доступна 6-ступенева механічна коробка перемикання швидкостей та 9-ступеневий автомат.

Інтер҆ єр Range Rover Evoque виконаний також під впливом моделі Velar, але з власними особливостями. Тут так само є 12,3-дюймова цифрова панель приладів та пара 10-дюймових інформаційно-розважальних дисплеїв Touch Pro Duo. Мультимедія стандартна для Jaguar Land Rover і підтримує сучасні програми Android Auto і Apple CarPlay. Якість матеріалів оздоблення салону дуже переконлива і відповідає преміум сегменту.

Технології використанні в новому Range Rover Evoque дозволили збільшити глибину, яку може здолати цей позашляховик у разі необхідності. Раніше Evoque міг подолати брід глибиною до 50 см а зараз вже 60 см і все завдяки технології Terrain Response 2. Серед інших іноваційних технологій ми би відмітили концепцію під назвою Clearsight, яка використовує 9,5-дюймовий екран вмонтований у салонне дзеркало заднього виду. У разі необхідності на нього може виводитися зображення позаду автомобіля і це дуже неочікувано для британського позашляховика.

Як і у попередника, на ринку буде представлено декілька варіантів комплектацій під назвами S, SE та HSE. Додаткове наповнення цих модифікацій доводить вартість топових кроссоверів до межі у 60-70 тисяч євро…

 

27.11.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перший погляд на новий Range Rover Evoque

Політика конфіденційності